Telecomanda OK ODL32150, LED TV, Remote control

36 lei

OK-logo-brand
SKU: BRA119 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Telecomanda OK ODL32150, LED TV, ODL32150B,potrivită şi pentru următoarele modele şi mărci:

LED TV OK, ODL32150B,
LED TV OK, ODL 32150 B,
LED TV OK, ODL-32150B,

  Telecomanda OK ODL32150, LED TV LED TV, odata ce a fost comandata, poate fi livrată în 24 de ore.

   Telecomanda înlocuitoare pentru TV LED fabricat de OK, este de negăsit sau este stricată/defectă?Vrei sa-ți recapeți confortul de a urmari serialele si meciurile preferate?

   Nu trebuie să-ţi mai faci griji! Magazinul online „Telecomenzi-online” are soluții la problema cu care te confrunți.

   Este limpede că fără acest dispozitiv nu se poate sta nici măcar o dupa-amiază. Nevoia de informaţie și divertisment te obliga să rezolvi cât mai urgent acesta problemă.

  Shop-ul online  „telecomenzi-online.ro” împreună cu echipa sa poate să verifice telecomenzile, poate repara ceea ce e de reparat sau poate sa vă ofere o telecomandă nouă.

   Dacă nu aţi găsit în lista shop-ului online telecomanda pentru Televizorul LED marca Quasar, contactaţi-ne pentru suport.

  Telecomanda OK ODL32150, LED TV se livreaza oriune în toată ţara prin Poşta Româna sau prin curier rapid, în funcţie de alegerea clientului.


Dacă ne puneţi la dispoziţie următoarele informaţii scurtam termenul de livrare si identificare:

  1.   Modelul Televizorului (de exemplu ODL32150, vezi imaginea de la subsol) care este înscris pe eticheta aparatului (în spatele acestuia, de obicei în partea inferioara sau centrala a capacului);
  2.   Modelul de telecomzii originale, care este înscris la baza acesteia sau pe verso (la cele de marcă în carcasa bateriilor. Exemplu: RC1912);
  3.   Modelul de  şasiu electronic sau al procesorului aparatului (chassis model);
  4.   În cazul în care nu reusesti sa identifici aceste elemente, trimite-ne o poză a etichetei aparatului, dacă se poate de dimensiuni mari la adresa menţionată la secţiunea “Contact” a magazinului;

Telecomanda ODL32150, LED TV, Este recomandat ca înainte de a ne contacta, să citeşti mai întâi secţiunea „Garanţii„. Acolo vei găsi o suma de raspunsuri la întrebările frecvente adresate de clienti de-a lungul timpului.

  Asiguraţi-vă că bateriile folosite sunt de calitate. (majoritatea celor care au reclamat că telecomanda nu funcţionează aveau în telecomanda baterii contrafacute).

Preţurile produselor conţin TVA (şi nu includ taxe de livrare care sunt opţionale)

  Imaginile şi descrierile telecomenzilor afişate au un caracter informativ şi pot conţine erori sau inadvertenţe şi datorită bazelor de date care sunt construite în timp de mai mulţi colaboratori.

Facem eforturi permanente să actualizăm bazele de date şi informaţiile asociate fiecărei telecomenzi.

  Dar, unele specificaţii tehnice şi preţuri pot fi modificate de producător fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală.

Telecomanda Model: RC1912,
Marca TV: OK,
Baterii utilizate: 2 AAA (R03) de preferat alcaline.

Model de etichetă: Telecomanda OK ODL32150, LED TV

Identificare model tv

Brand

OK

OK Brand Logo

OK-logo-brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.