Politică de rambursări și returnări

 Pentru a identifica corect telecomanda de care aveți nevoie, este necesar să ne trimiteți o fotografie clară a etichetei aparatului și/sau o fotografie a telecomenzii originale. 

Puteti să trimiteti aceste fotografii pe email contact@telecomenzi-online.ro, sau pe Watsapp 0760.711.103 .

Îți vom răspunde, pentru ați oferi o soluție, în cel mai scurt timp posibil.

Pentru produsele livrate prin curier sau ridicate din magazin:

Dacă alegerea făcută te nemulţumeşte în vreun fel, sau dacă pur şi simplu te-ai răzgândit, ai 30 zile din momentul achiziţiei, pentru a cere înlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau înlocuirea cu un alt model.

Dacă ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar să ne semnalezi acest lucru în maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Posibilitatea de a returna produsul în 30 de zile nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerţului la distanţă, prevăzute în OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către consumator.

Condiţii de returnare în termenul de 30 de zile din momentul achiziţiei:

  • Produsul trebuie să fie în stare nouă, fără uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un şoc extern.
  • Produsul trebuie returnat în cutia originală, împreună cu toate accesoriile primite, certificatul de garanţie şi o copie a facturii.
  • Toate acestea trebuie împachetate corespunzător pentru a fi protejate împotriva eventualelor deteriorări din timpul transportului. Lipsă sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.
  • Produsele achiziţionate sub formă de pachete speciale sau care beneficiază de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub formă de pachet sau împreună cu produsul cadou.
  • În cazul în care achiziţia generează un cupon cadou, şi acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuată cu scăderea valorii cuponului.
  • Nu se vor accepta retururile în termen de 30 zile calendaristice, dacă produsele prezintă urme de uzură şi nu mai pot fi revândute.

Nerespectarea acestor condiţii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, putem solicita valoarea pentru readucerea în stadiul iniţial.

Acest decizie va fi comunicată în baza unei constatări tehnice a produsului returnat făcută de către departamentul tehnic al DECIBEL Medianet SRL.

*Observaţii: Returnarea contravalorii produsului este efectuată prin virament bancar, şi avem rugămintea sa ne furnizezi contul IBAN pentru a îţi putea returna banii.

Condiţii de returnare produse Pre-Comandate:

Pentru produsele Pre-Comandate se va încasa anticipat valoarea comenzi sau un avans între 10% – 30%. Termenul de livrare poate fi între 1-30 zile.
Produsele Pre-Comandate NU se pot returna..

Cererea de retur se face prin email la adresa: contact@telecomenzi-online.ro.

Dacă optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii sumă se returnează în maxim 14 zile.
Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibilă doar în acelaşi cont din care s-a efectuat plată, pentru comenzile plătite cu cardul returnarea contravalorii produselor se va face prin virament bancar, în contul IBAN furnizat.

Adresa de expediere retur: SC DECIBEL Medianet SRL, str. Ștefan cel Mare, nr. 147, Tecuci, 805300, jud. Galați, tel: 0760.711.103. Clientul va expedia produsele prin curier, cu plata transportului la expeditor.

Număr vizualizări: 7
error: Conținutul este protejat !!