TELECOMENZI Online shop

LIVRARE ÎN TOATA ȚARA

TELECOMENZI RECENT ADAUGATE

Produse recomandate

Compania noastră are un portofoliu de peste 10.000 de produse cu livrare din depozite sau din magazinul online.

cine suntem

Bravico srl ce funcționează pe piața de electronice începând cu anul 1993, a acumulat experiența necesară pentru a satisface cerințele clienților noștri in segmentul componentelor electronice și a telecomenzilor.

Tecuci, Galati, Romania

Priorități

Ne-am îndreptat atenția asupra elementelor de dificultate maximă în identificarea și livrarea telecomenzilor TV, LED sau LCD dar și a componentelor electronice necesare clientilor din piața locală.

Str. Traian, nr. 5

Contact

Putem fi contactați prin intermediul formularului de contact accesibil din meniul de sus, prin e-mail contact [at] telecomenzi-online.ro și nu în ultimul rând telefonic la numărul mai jos afișat.

0760.711.103
TELECOMANDA - O scurtă definiție

Magazin online TELECOMENZI TV

Tehnologia utilizată de telecomanda extrem de cunoscută este lumina în infraroșu (IR).

    Semnalul dintre o telecomanda și dispozitivul pe care îl controlează constă în emisia de lumină infraroșie, care este nu este vizibilă pentru ochiul uman.
    Dar poate fi văzută printr-o cameră digitală, o cameră video sau o cameră foto a unui smartphone.
    Emitorul de la telecomandă transmite un flux de impulsuri de lumină infraroșie atunci când utilizatorul apasă un buton de pe receptor.
    Un transmițător este adesea o diodă care emite lumină (LED) care este încorporată în capătul de sus al telecomenzii.
    Impulsurile de lumină infraroșie formează un model unic pentru acel buton. Receptorul din aparat recunoaște modelul și determină dispozitivul să răspundă în mod corespunzător.
    Magazin online TELECOMENZI TV – Sunt Telecomenzi care pot fi utilizate în fotografie, în special pentru a lua fotografii lungi de expunere.
    Multe camere de acțiune, DSLR standard, încorporează sisteme de control la distanță prin Wi-Fi.
    Telecomenzile existente pot fi utilizate pentru controlul aplicațiilor PC . Orice aplicație care acceptă tastele de comenzi rapide poate fi controlate prin telecomenzi IR de la alte dispozitive de acasă.
    Telecomanda este frecvent utilizată la porți și garaje, în special în unele țări, cum ar fi SUA, Australia și Marea Britanie, unde comanda unor uși de garaj, porți sau bariere sunt utilizate pe scară largă.