TELECOMENZI ONLINE SHOP

RECENT ADAUGATE

Afișez 1 - 9 din 180 de rezultate

Produse recomandate

Compania noastră are un portofoliu de peste 10.000 de produse cu livrare din depozite sau din magazinul online.

cine suntem

TELECOMENZI - Online shop | Decibel Medianet srl ce funcționează pe piața de electronice începând cu anul 1993, a acumulat experiența necesară pentru a satisface cerințele clienților noștri in segmentul componentelor electronice și a telecomenzilor.

Tecuci, Galati, Romania

Priorități

Ne-am îndreptat atenția asupra elementelor de dificultate maximă în identificarea și livrarea telecomenzilor TV, LED sau LCD dar și a componentelor electronice necesare clientilor din piața locală.

str. Ștefan cel Mare, nr. 147

Contact

Putem fi contactați prin intermediul formularului de contact accesibil din meniul de sus, prin e-mail contact [at] telecomenzi-online.ro și nu în ultimul rând telefonic la numărul mai jos afișat.

0760.711.103
TELECOMANDA - O scurtă definiție

TELECOMENZI Online shop

   În electronică, telecomanda ( remote control ) este un dispozitiv electronic folosit pentru a acționa un alt dispozitiv de la distanță, de obicei fără fir .

   De exemplu, la aparatele electronice de consum, o telecomandă poate fi utilizată pentru a acționa dispozitive precum televizor, DVD player sau alte aparate electrocasnice, de la distanță scurtă.

   O telecomanda este în principal o caracteristică de comoditate pentru utilizator și poate permite funcționarea dispozitivelor care nu sunt la îndemână pentru funcționarea directă a comenzilor.

    În unele cazuri, telecomenzile permit unei persoane să opereze un dispozitiv la care altfel nu ar putea să ajungă, ca atunci când se deschide o ușă de garaj este declanșat din exterior sau când un proiector digital de prelucrare a luminii montat pe un tavan înalt este controlat de o persoană de la nivelul podelei.

   Telecomenzile timpurii ale televiziunii (1956–1977) foloseau impulsuri ultrasonice.

   Telecomenzile actuale sunt de obicei dispozitive cu infraroșu, care trimit impulsuri cu radiații infraroșii codificate digital pentru funcții de control, cum ar fi putere, volum, canale, redare, schimbare track, căldură, viteză ventilator sau alte funcții care variază de la dispozitiv la dispozitiv.

   Telecomenzile pentru aceste dispozitive sunt de obicei obiecte portabile wireless mici, cu o serie de butoane pentru ajustarea diverselor setări, cum ar fi canalul de televiziune , numărul de piesă și volumul.

   Pentru multe dispozitive, telecomanda conține toate comenzile funcționale, în timp ce dispozitivul controlat în sine are doar o mână de comenzi primare esențiale.

   Codul telecomenzii, și deci dispozitivul de telecomandă necesar, este de obicei specific unei linii de produse, dar există telecomenzi universale , care imită telecomanda realizată pentru majoritatea dispozitivelor de marcă majore.

   Telecomanda din anii 2000 include conectivitate Bluetooth , capabilități activate de senzori de mișcare și control vocal .

error: Conținutul este protejat !!